Zoom

digital mötesplats där vi använder kamera och mick för att se och höra varandra

Kul, att du vill mötas i Zoom

Hjärtligt tack för att du ger mig förtroendet att mötas i en coachning/energimedicin-session.

Hitta rätt Zoom-rum

För att du ska komma till rätt rum i Zoom klickar du på den länk som du fick i samband med att du bokade din tid. Se bilden till höger för att se exempel på hur den kan se ut.

Du kan ansluta till Zoom via din mobil, platta, eller dator. Använd gärna headset för bästa ljudupplevelse.

 

Bilden här nedan visar ett exempel på hur länken kan se ut i det mail du erhåller efter bokningen.

Viktig information så du inte förlorar värdefull sessionstid!

Sessionstiden räknas alltid från det klockslag din bokade tid infaller. Om du väljer att inte svara när jag ringer förlorar du sessionstid. Så snälla, missa inte din avtalade tid. För att undvika detta bör du skriva in bokningen i din kalender.

Det är viktigt att du befinner dig på en ostörd plats när sessionen sker, så att du kan slappna av och ta del av det som sker under sessionen.  Om du funderar över något som rör din bokning är du välkommen att kontakta mig, i god tid, innan sessionen.

Ny på Zoom?

Om det är första gången du använder programmet Zoom kommer du att uppmanas att installera ett litet program för att skapa möjlighet att träda in i ett Zoom-rum. Du tackar jag till det och klickar dig sedan vidare för att komma till rummet vi ska ses i.

Till mobiler finns en app att installera om så önskas.

Här kan du se en film där jag guidar i Zoom

Filmen är avsedd för mina medlemmar då de möter mig via Zoom när vi håller medlemsmöten online. Även om du ska möta mig i en privat session kan du vara hjälpt att se en utvald del av filmen för att få guidning i hur ett Zoom-rum fungerar.