En balanserad kropp är en frisk kropp

Vi är individer med olika behov och förutsättningar. Dock har vi något gemensamt, kroppens behov av att vara i balans för att bibehålla en god hälsa.

Ofta är vi noga med vad vi smörjer in vår hud med, vilket schampo som passar håret bäst och hur vi ska få vardagen att flyta på så smidigt som möjligt. 
Barnen ska må bra, samlivet ska fungera tillfredsställande och vi tvekar inte att ta bilen till service och ser till att tanka den när mätaren varnar för att bränslet snart är slut.
Allt detta sker naturligt för oss. Det ingår i de präglingar vi har. Våra ”plikter”. Vi ska se till att vara framgångsrika både som individ, på arbetet och som familj. Vi lägger ner massor med tid på att få livspusslet att gå ihop.

Men när det kommer till vår inre balans så existerar oftast inte samma självklarhet.

Kroppen behöver bra förutsättningar för att bibehålla den naturliga balans den föddes med. Ibland uppstår obalans redan från start vilket är beklagligt, men det vanligaste är att den uppkommer med tiden. Den smyger sig på alltmedan kroppens behov förbises och mycket tas för givet. En kropp ska bara fungera, den ska inte kosta något och den ska minsann se till att finnas där för oss så länge som möjligt. Den får stå ut med mycket, kroppen. Den har visserligen en egen intelligens som fram tills den dag den börjar protestera, och symtom träder fram ett efter ett, verkligen gjort sitt allra bästa för att styra upp de situationer och skadliga ämnen den utsätts för.

Så kommer plötsligt ett sjukdomsprogram och knackar på medvetandets dörr. Jösses!
Frågorna ställer sig med ens på kö. Vad gick snett? Hur kunde det bli si, eller så? Känslor stiger till ytan. Ibland finns ingen chans att hinna hitta en fungerande strategi för att ta hand om dem och med blixtens hastighet uppstår en konflikt i något av hjärnans olika relän.

Den dagen kroppen visar symtom har processen redan pågått ett tag, kanske i flera år till och med. Men ingen har lyssnat till kroppens rop på hjälp och stora behov av stöd. Bruset från vardagslivet har överröstat den inre rösten.

Om du väljer att lyssna på kroppen så kan du också börja prioritera om redan idag. Se över vad din kropp, och din barns kroppar behöver (om du är förälder), och börja bevilja den/dem det. Saknas det viktiga byggstenar för att vara välmående?

 

Analysera din fettsyrebalans

Har du balans mellan de livsviktiga esentiella fettsyrorna omega 3 och omega 6?

Det hade inte jag trots en medveten livsstil. Det fattades stora mängder stabil omega 3 för att ge kroppen rätt förutsättning att må bra.

Hur ser ditt skydd ut?
Mitt resultat visade på endast 25%.

 

Med ett enkelt blodtest som du tar hemma via ett stick i fingert kan du se hur din kropp mår.

Jag hjälper dig att beställa hem testet och produkten som bidrar till att stödja kroppen att komma i fettsyrebalans.

 

Anmäl ditt intresse

Vill du göra ett test eller arbeta tillsammans med mig?

Du kanske också brinner för hälsa och vill vara med och skapa förändring.

Du hälsas då hjärtligt välkommen in i teamet i samarbete med mig och mina kollegor.
Tillsammans kan vi erbjuda våra medmänniskor ett hälsosammare liv och skapa en mer hälsomedveten värld.
Samarbetet betyder valmöjlighet och frihet, inga krav. Vi är alla unika individer som väljer själva hur mycket vi vill dela med oss av möjligheterna till andra människor. Med andra ord - Du bestämmer.

Tveka inte att kontakta mig om du känner dig intresserad av att veta mer.
Du får då kännedom om detta är din väg att ta.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.