Telefonsession

så kul att du vill möta mig i en telefonsession

Kul, att du bokat en telefonsession med mig!

 

Hjärtligt tack för att du ger mig förtroendet att mötas i en coachning/energimedicin-session.

Telefonsession
Vi möts i en telefonsession. När din dag/tid och klockslag är inne ringer jag upp dig på det telefonnummer du angav vid bokningen.

 

Viktig information så du inte förlorar värdefull sessionstid!
Sessionstiden räknas alltid från det klockslag din bokade tid infaller. Om du väljer att inte svara när jag ringer förlorar du sessionstid. Så snälla, missa inte din avtalade tid. För att undvika detta bör du skriva in bokningen i din kalender.

Det är viktigt att du befinner dig på en ostörd plats när sessionen sker, så att du kan slappna av och ta del av det som sker under sessionen.  Om du funderar över något som rör din bokning är du välkommen att kontakta mig, i god tid, innan sessionen.

Vänligen Camilla