Att släppa taget

Hej!
Ni som följt mig ett tag vet att jag skiftat kursplattformar till mina kurser några gånger.
För ett par dagar sedan gick min egenbyggda plattform i graven. Inte för att den var dålig på något sätt utan för att det blev för mycket ansvar för tekniken på den.
Jag hade den aktiv ca sex månader och på den tiden hann jag känna in en enorm stress, vilket jag inte vill göra. Därmed skiftade jag tillbaka till en hyrd plattform där jag köper tjänsten och kan överlämna tekniken till leverantören.
Så innerligt skönt, även om hyran är omfattande.

Jag berättar detta för er för att ni ska få möjlighet att radera ev sökväg till min plattform som numer är borta. Ni som hade aktiva kurser på den fick meddelande om att flytta med mig in på den plattform dit kurserna flyttade så ni vet ju också om att flytt skett.
Men det kan vara så att någon ändå valde att behålla en länk till plattformen och försöker logga in via den.

Det är alltså Simplero som gäller sedan maj månad.
Det är via den länken ni finner era förvärvade kurser.

Under sommaren skapade jag även ett medlemskap för onlinestudier, Shamanens cirkel. Där ligger numer mina onlinekurser och dem som är medlem kan själva välja vilken av dessa som tas för stunden.
Medlemskapet har ingen bindningstid så vill du prova en månad för att se om detta studiesätt passar dig så hälsas du välkommen att ansluta dig.
Däremot bör du veta om att finns intresse att gå stora utbildningen i energimedicin så behöver du ge dig själv minst ett år inne på kursplattformen. Det stora programmet är uppdelat i fyra delkurser som tas över tid. De släpps med tre månaders intervaller och det innebär att du behöver tid för att dels studera lektionerna, ta initieringarna, göra ceremonier, bygga din mesa om så önskas och integrera energin som du transformerar under tiden.

Hoppas att du fått vara frisk och att du mår gott i denna speciella tid.
Kram Camilla