Företagare online

resurser som underlättar vardagen

Tips för dig som vill ta ditt företag online

Jag vill underlätta för dig som nu står inför samma skifte som jag gjorde 2017 när jag valde att digitaliserade min verksamhet. Jag fick avsätta mycket tid till att hitta olika verktyg och program för att kunna arbeta smart digitalt. Det var inte det lättaste att finna ut exakt vad jag behövde, men jag valde att undersöka saken närmare för att kunna genomföra skiftet.

Här nedan lägger jag in resurser som jag använder mig av, så att du som nu står inför denna utmaning kan se om det är något av det jag använder mig av som även passar dig och ditt företag. En del av de länkar jag lägger här är så kallade affiliatelänkar, vilket innebär att jag får en liten bonus av företaget som tack när någon köper deras produkt/tjänst via min länk. Det kostar dig inget extra, men för min del gör det skillnad. Väljer du att köpa via mina länkar tackar jag dig allra ödmjukast för det. Så fint av dig att göra det!

New zenler – en kursplattform med stor potential

Jag utbildar online sedan några år tillbaka och har därmed också hunnit med att testa olika kursplattformar för detta ändamål. Den jag nu valt att flytta min kursverksamhet till är New Zenler, en plattform som är i Betaversion vilket innebär att den är under utveckling.

Betaversionen går därför att köpa för ett mycket fördelaktigt pris nu innan plattformen går in i skarpt läge. För min del sänkte det mina kostnader avsevärt.

Vill du registrera dig i New Zenler för att inledningsvis se om plattformen passar dig kan du göra det kostnadsfritt här! Det går även att sälja kurser via gratiskontot mot en försäljningsavgift!

Läs vidare här – New Zenler

Calendly

Calendly är en bokningskalender på nätet som du kan integrera med Zoom (digitalt mötesrum), för att få automatiska utskick av möteslänkar när en klient bokar in ett möte med dig i Zoom-rummet.

Du kan välja att skapa olika sessioner i Calendly som klienten kan välja mellan. Ex sessioner via telefonsamtal, eller Zoom m.m.

Kalandern kan integreras på din hemsida om så önskas. Finns som gratisversion om du vill starta så. Här finner du den!

Läs vidare här – Calendly

Zoom

Mötesrum online för din digitala verksamhet. Jag använder Zoom när jag håller medlemsmöten för mina medlemmar samt vid enskilda sessioner.
Går att använda kostnadsfritt, med vissa begränsningar. Betalversionen ger dig större frihet till en relativt låg kostnad.

Läs vidare här – Zoom

Canva

Ett designverktyg för dig som vill skapa olika typer av layouter till din verksamhet. Canva erbjuder dig mängder med möjligheter. Kika gärna in och se vad som erbjuds.
Går att använda kostnadsfritt.

Läs vidare här – Canva

Visma

Jag har valt att prenumerera på eEkonomi hos Visma.

Det är ett webbaserat fakturerings- och bokföringsprogram som är enkelt att använda. Prova gärna!

Om du bestämmer dig för att köpa detta kan du erhålla en “tipsrabatt” på grundpriset för Visma eEkonomi. Då behöver du höra av dig till mig först. Inbjudan sker via mail.

Läs vidare här – Visma