Företag online

Jag vill underlätta för dig som nu står inför samma skifte som jag gjorde när jag valde att digitaliserade min verksamhet.

Här nedan finns tips på program som jag använder mig av. Kika gärna om det är något av dem som passar dig och ditt företag.

En del länkar är så kallade partnerlänkar, vilket innebär att jag får en liten bonus av företaget när någon köper programmet via min länk. Det kostar dig naturligtvis inget extra, men för min del gör det skillnad. Så tusen tack till dig som registrerar dig via min länk!

Testa New Zenler utan kostnad

En ”allt-i-ett” plattform

Hemsida – Kurser – Blogg – Community – E-post – Marketing Funnel – integrerad Zoom

Vill du kika på vad plattformen kan erbjuda dig kan du göra det kostnadsfritt via min partnerlänk. Därefter väljer du om du vill gå vidare och köpa programmet.

Calendly

Calendly är en bokningskalender på nätet som du kan integrera med Zoom (digitalt mötesrum), för att få automatiska utskick av möteslänkar när en klient bokar in ett möte med dig i Zoom-rummet.

Du kan välja att skapa olika sessioner i Calendly som klienten kan välja mellan. Ex sessioner via telefonsamtal, eller Zoom m.m.

Kalandern kan integreras på din hemsida om så önskas. Finns som gratisversion. Här finner du den!

Zoom

Mötesrum online för din digitala verksamhet. Jag använder Zoom när jag håller medlemsmöten för mina medlemmar samt vid enskilda sessioner.
Går att använda kostnadsfritt, med vissa begränsningar. Betalversionen ger dig större frihet till en relativt låg kostnad.