Halvårsprogram i energimedicin – Distanskurs på webben

Känner du dig stressad, utmattad och drömmer om en förändring?

Behöver du finna inre ro?

Önskar du tillgång till en kurs inom personlig utveckling, mental träning och stresshantering?

Upplever du att du har fastnat i en process och har svårt att komma vidare?

Vill du bli sann mot dig själv?

Saknar du kunskap och verktyg för att hela dina inre sår?

Om du svarar ja på någon av ovanstående frågor kan detta vara precis vad du behöver.

Halvårsprogram i energimedicin, för personlig utveckling & ökad självkännedom, med stöd av guidade meditationer, mental träning och stresshantering

Ta del av mitt halvårsprogram för att finna ro, de gåvor och potentialer du besitter, men även för att bekanta dig med den visdom du sedan länge bär med dig.

I halvårsprogrammet erbjuds:

 • Guidade meditationer för avslappning, stresshantering och mental träning.
 • Insikter i den inkashamanska energimedicinen och traditionens healingmetoder.
 • Verktyg för att hela ditt inre och den stress du bär på.
 • Lektioner via inspelade videor, samt texter.
 • Få kännedom om de ”delpersonligheter” du bär inom dig, och hur de påverkar ditt sätt att tänka och agera i livet. Ex hur du ev driver dig själv till utmattning.
 • Insikter i hur mönster, trosuppfattningar och präglingar som du ärvt från tidigare generationer styr dina val och beslut.
 • Information om människors olika energidesigner, dvs sätt att relatera och agera i olika situationer.
 • Möjlighet att få insikt i den energidesign du tillhör, samt den strategi du bör använda dig av för att kunna slappna av och vara sann mot dig själv.
  För det behöver du ha tillgång till dina födelseuppgifter (ort, år, mån, dag samt exakt klockslag du är född).

Programmet sker som onlinekurs

Du studerar i din egen takt genom att logga in och ta del av lektionerna när det passar dig.

Investering
Investering: 2995 kr.

Erbjudande tom 30 juni 1200 kr


Tillgång till kurssidan

När du köper programmet kommer du att ha tillgång till kursen i sex månader.

Programöversikt – exempel på kursinnehåll

Lektioner i personlig utveckling ger dig en djupare insikt i vem du är, hur du tänker och vilka föreställningar mm du bär på.

 • Här möter du bland annat ditt inre barn.
 • Din inre kompass ger dig insikt i var du befinner dig själsligt, mentalt och emotionellt. Vad önskar du nå för mål i framtiden. Kanske du idag ”flyter omkring” utan att veta vad du ska fokusera energin på och behöver stöd i att sätta upp mål.
 • Intuitionsövningar ger dig möjlighet att träna din intuition för att lättare kunna känna in den viktiga ”magkänslan” i olika situationer i livet.
 • Din energidesign, skänker dig insikter i den energidesign du fötts med och hur du kan lära känna din inre kompass och vägvisare.

Modulerna i energimedicin, syd, väst, norr och öst, tar dig med på en resa in i den inkashamanska traditionen och ger dig insikter i hur de arbetar med healing och ceremonier mm.

 • Du jobbar med dina tankar, din historia och släpper det tunga för att istället bjuda in själen och friheten i ditt liv.
 • Du stödjer din kropp med avslappningsmeditationer för att finna verktyg för stresshantering.
 • Du får möjlighet att ta del av de första två Munay Ki riterna/initieringar.
 • Healingmodulen, ger dig möjlighet att lära dig att ge en enklare avslappningsbehandling.

Bonusar i form av bland annat guidade meditationer mm

Hoppas vi ses!

Köp halvårsprogram i energimedicin

Jag som blir din mentor/kursledare under den här kursen är certifierad hälsocoach med e-hälsa och har arbetat som terapeut sedan 2002.
Det har rört sig om olika terapiformer inom hälsa. Energimedicin började jag med redan 1999 i samband med en svår olycka.
Du kan läsa mer om min erfarenhet här på sidan om du önskar.
Varmt välkommen med på en djupgående resa i ditt inre.

Bonus

Vid köp av min webbkurs får du även tillgång till det meditationsforum som jag guidats att skapa.

Att bli medlem på forumet innebär att du får tillgång till ett urval av de guidade meditationer jag skapar tillsammans med min andlige guide, Blue Eagle.

Meditationerna är guidade och tar dig med på resor in i andra dimensioner och din kropp. De är skapade för att skänka dig ökad medvetenhet, skifta energi, men också ge möjlighet till djup avslappning och healing.

Du kanske finner din favoritmeditation på forumet som stödjer dig i den process du befinner dig i för stunden.
Att skifta energi berikar långt mer än hjärnan kan förstå.

På forumet finner du meditationer med helande bakgrundsmusik, men också utan musik om det passar dig bättre.
Många meditationer har sitt ursprung i den inkashamanska traditionens energimedicin så därför får du också lära dig att öppna ett heligt utrymme (sacred space) i vilket du kan meditera i lugn och ro. I spacet är du extra omhändertagen på energiplan medan du reser i de guidade meditationerna.

Hjärtligt välkommen som medlem genom att köpa min webbkurs här ovan.
Hoppas du berikas på alla sätt av att meditera tillsammans med mig.

Vänligen Camilla

Referenser

Du och mentorprogrammet har hjälpt mig att gå ännu djupare in i mig själv.

Det är där jag har alla svar jag någonsin kan tänkas behöva, min kraft och min inre låga.

Du ger mig fina verktyg att arbeta med i form av din enorma kunskap inom inka medicinen, guidade meditationer men också dina egna erfarenheter.

En bra lärare öppnar dörrar åt eleven, men att gå in genom den är elevens egna arbete.

Precis så upplever jag mentorprogrammet!!

Oändligt tacksam att jag hittade dig och programmet.

❤ ❤ ❤

//Kicki

Kicki

För mig har mentorprogrammet gjort stor skillnad i mitt liv. Programmet har gett så mycket bekräftelse på gammal kunskap, sanningar jag har burit inom mig men som jag inte har haft modet och tilliten att lita på tidigare.

Livet känns mindre personligt och känslotillstånden inte längre så dramatiska och långvariga. Ju fler lager jag tar bort av gammal smärta osv. desto friare och stadigare står jag på jorden. Kvar står jag och min tillit till att jag lever min sanning i kärlek och i harmoni med världen.

Camilla har varit och är en fantastisk mentor. Hon har stor kunskap både om Inkaindianernas energimedicin men även om människans inre resor både psykologiskt och andligt. Camilla behandlar oss medresenärer/ klienter med stor respekt för varje människas integritet. När det behövs tips eller guidning så ger hon det på ett kärleksfullt och stöttande sätt som har hjälpt mig vidare i processen.. Jag har fullt förtroende för Camilla som mentor. Jag kan varmt rekommendera alla Camillas kurser.

/ Gott nytt år! Kramar Sofia💕💜

Sofia

Tack Camilla för denna kurs och ditt fina mentorskap. Du guidar på ett mycket inkännande och professionellt sätt och jag tror jag talar för oss alla i gruppen när jag säger det är en mycket trygg känsla du förmedlar och som  vi tillsammans skapar.

Vägen kan bli skakig emellanåt, men så mycket värd!

Jag har fått nya insikter, ett ännu större djup och meditationerna är en stark del som ger så mycket och skapar nya insikter och mycket mer.

Du som mentor har en gåva med din personlighet, tydlighet och att du är 100% närvarande när du förmedlar kunskap och tydliggör viktiga livsbitar som var och en av oss behöver få upp till ytan och titta på för att gå vidare som mer hela som människor och förstå vad vi kan göra, först och främst för oss själva för att sedan kunna sprida mer ljus och kärlek runt oss i en ibland kaotisk värld.

Tack Camilla, för att du finns och delar med dig av din visdom, är glad det finns tid kvar innan kursavslut<3

Ingela

Ingela

Camilla som mentor är väldigt närvarande och delar med sig av sin kunskap på ett enkelt och pedagogiskt sätt. Genom kloka, coachande frågor bidrar hon till att jag utvecklas på ett inre personligt plan. Guidade meditationer, webinar, uppgifter som bidrar till reflektioner m.m. Mentorprogrammet innehåller såå mycket värdefull kunskap från grunden, samtidigt som Camilla är tydlig med att alla utgår från sin egen takt och vilja. Camilla skapar en tillitsfull frihetskänsla och vägleder dels utifrån enskilda behov som gruppens. Jag rekommenderar varmt Camilla som mentor och hennes program!!

Catarina Larsson, Utvecklingslyftet

Catarina

”Tänk om jag kunde visa upp mig själv på insidan, i själen och hjärtat då skulle jag inte behöva försöka förklara varför jag tycker att andra ska gå mentorprogrammet. Det ger så mycket för välmåendet men det är inte så lätt att förklara. Våga ta chansen och DU är värd att sasta på!”

Elin B

Elin B

”Denna resa har gett mig djupa insikter om mig själv och Camilla har på ett kärleksfullt och ödmjukt sätt väglett mig till nya insikter och upptäck nya sidor och gett mod att möta de sidor som skrämmer /rädslor hos mig. Så tacksam att jag har mod att utmanat mig själv. Och vuxit och blivit starkareblushsparkling_heart

Karin H B

Karin H B

”Jag hade ingen aning om hur lite jag kände mig själv. Genom detta fantastiska program så får man helt klart för sig hur styrd jag varit utav yttre påverkan. Jag är så glad att jag äntligen skalat av löken med hjälp av programmet till min bäste vän-mig själv.

Camilla är en fantastisk mentor som är som klippt och skuren för att hjälpa andra människor att växa med hennes genuina kunskap och kunskap på ett ödmjukt och proffsigt sätt. Tack ❤️”

Sofie J P

Sofie J P

”Om man är intresserad av att upptäcka sig själv och livet på ett nytt sätt, och om man är beredd att göra jobbet, rekommenderar jag varmt mentorprogrammet med Camilla Wengelin.”

Åsa K

Åsa K

”Det har verkligen lyft mig som människa!sparkling_heartmuscle☺️
Vet att alla som känner sig kallade, speciellt av energimedicindelarna, skulle bli berikade av att gå det!”

Ann G

Ann G

”Jag har rekommenderat det till vänner, tror att det är det bästa jag hittat för att läka och våga leva.
Rekommenderar det för att lyckas andra få ut hälften av vad jag fått så kommer de ha förbättrat sitt liv oerhört!”

Helen Y

Helen Y

”Programmets upplägg. Camilla som mentor och hennes tillgänglighet för oss som varit med i gruppen. Hela energifältet har andats lugn och trygghet och massor av kärlek.”

Susanne T

Susanne T

”Ett fantastisk bra sätt att lära känna sig själv , att utvecklas och bli en friare människa inom många områden.
Alla områden lika intressanta.
Nästan för bra för att vara sant man längtar efter nästa så fort man avslutat en uppgift.
Helt fantastiskt!”

Annika K

Annika K

”Camillas röst är fantastisk och helande i sigblue_heart till den som vill gå en healing och finna sig själv.”

Maria S

Maria S