Mentorprogram 2019

Mentorprogram 20192019-01-19T07:27:50+00:00

Mentorprogram 2019

Känner du dig stressad, utmattad och drömmer om en förändring?

Behöver du finna inre ro?

Önskar du tillgång till en mentor inom personlig utveckling, mental träning och stresshantering?

Upplever du att du har fastnat i en process och har svårt att komma vidare själv?

Vill du bli sann mot dig själv?

Saknar du kunskap och verktyg för att hela dina inre sår?

Om du svarar ja på någon av ovanstående frågor, och dessutom önskar dela din själsliga resa med likasinnade, kan detta vara precis vad du behöver.

Ett program för personlig utveckling & ökad självkännedom, med stöd av guidade meditationer, mental träning och stresshantering

Ta del av mitt program för att finna ro, de gåvor och potentialer du besitter, men även för att bekanta dig med den visdom du sedan länge bär med dig.

I programmet erbjuds:

 • Guidade meditationer för avslappning, stresshantering och mental träning, både inspelade och live med Camilla, via internet.
 • Insikter i den inkashamanska energimedicinen och dess tradition.
 • Verktyg för att hela ditt inre och den stress du bär på.
 • Lektioner via inspelade videor, webinar samt texter.
 • Livewebinar en gång per månad där du lyssnar på livesänd lektion och kan ställa frågor.
 • Få kännedom om de ”delpersonligheter” du bär inom dig, och hur de påverkar ditt sätt att tänka och agera i livet. Ex hur du ev driver dig själv till utmattning.
 • Insikter i hur mönster, trosuppfattningar och präglingar som du ärvt från tidigare generationer styr dina val och beslut.
 • Information om människors olika energidesigner, dvs sätt att relatera och agera i olika situationer.
 • Möjlighet att få insikt i den energidesign du tillhör, samt den strategi du bör använda dig av för att kunna slappna av och vara sann mot dig själv.
  För det behöver du ha tillgång till dina födelseuppgifter (ort, år, mån, dag samt exakt klockslag du är född).
 • Möta likasinnade i en sluten Facebookgrupp.

Programmet sker som onlinekurs, med sammankomster via webinar

Du studerar i din egen takt genom att logga in och ta del av lektionerna när det passar dig.
Vi börjar den 3/3 2019, häng med du också.


Investering

Investering: 3 995 kr.

OBSERVERA DETTA KANONERBJUDANDE!

Köp programmet redan nu för endast 2995 kr.
Erbjudande är aktivt till 31 jan 2019 sedan införs ordinarie pris.


Tillgång till kurssidan

När du köper programmet kommer du att ha tillgång till kurssidan året ut, dvs till den 31 dec 2019.

Programöversikt – exempel på kursinnehåll

Modul 1 – 5, ger dig en djupare insikt i vem du är, hur du tänker och vilka föreställningar mm du bär på.
Här möter du bland annat ditt inre barn.

Modulerna syd, väst, norr och öst, tar dig genom den inkashamanska tradition och ger dig insikter i deras energimedicin.
Du jobbar med dina tankar, din historia och släpper det tunga för att istället bjuda in själen och friheten i ditt liv. Du stödjer din kropp med avslappningsmeditationer för att finna verktyg för stresshantering.

Modulen energimedicin ger dig också möjlighet till medvetna energiskiften (Munay Ki), en del av den inkashamanska traditionen.

Modulen Nusta, introducerar de inkashamanska nustorna och deras kraftfulla feminina energier.

Modul 8, din inre kompass, ger dig insikt i var du befinner dig själsligt, mentalt och emotionellt. Vad önskar du nå för mål i framtiden. Kanske du idag ”flyter omkring” utan att veta vad du ska fokusera energin på och behöver stöd i att sätta upp mål.

Modul 9, intuitionsövningar. Här får du träna din intuition för att lättare kunna känna in den viktiga ”magkänslan” i olika situationer i livet.

Modulen, ditt unika jag, skänker dig insikter i den energidesign du har och hur du kan lära känna din inre kompass och vägvisare.

Hälsomodulen, erbjuder tips på olika hälsosamma saker längs vägen.

Healingmodulen, ger dig möjlighet att lära dig att ge en enklare avslappningsbehandling, enligt inkaindianernas sätt att utföra den på.

Triadsamtal, frivillig möjlighet att bilda samtalsgrupper med andra deltagare i syfte att verka stödjande genom programmet.


Bonusar i form av bland annat guidade meditationer mm

Hoppas vi ses!

Jag som blir din mentor/coach under den här kursen är certifierad hälsocoach med e-hälsa och har arbetat som terapeut sedan 2002.
Det har rört sig om olika terapiformer inom hälsa. Energimedicin började jag med redan 1999 i samband med en svår olycka.

Mentorprogrammet i personlig utveckling och själslig ro startade redan hösten 2018. Nu har du chansen att ta plats på programmet du också.

Du kan läsa mer om min erfarenhet här på sidan om du önskar.

Varmt välkommen med på en djupgående resa i ditt inre.

Referenser

Du och mentorprogrammet har hjälpt mig att gå ännu djupare in i mig själv.

Det är där jag har alla svar jag någonsin kan tänkas behöva, min kraft och min inre låga.

Du ger mig fina verktyg att arbeta med i form av din enorma kunskap inom inka medicinen, guidade meditationer men också dina egna erfarenheter.

En bra lärare öppnar dörrar åt eleven, men att gå in genom den är elevens egna arbete.

Precis så upplever jag mentorprogrammet!!

Oändligt tacksam att jag hittade dig och programmet.

❤ ❤ ❤

//Kicki

Kicki

För mig har mentorprogrammet gjort stor skillnad i mitt liv. Programmet har gett så mycket bekräftelse på gammal kunskap, sanningar jag har burit inom mig men som jag inte har haft modet och tilliten att lita på tidigare.

Livet känns mindre personligt och känslotillstånden inte längre så dramatiska och långvariga. Ju fler lager jag tar bort av gammal smärta osv. desto friare och stadigare står jag på jorden. Kvar står jag och min tillit till att jag lever min sanning i kärlek och i harmoni med världen.

Camilla har varit och är en fantastisk mentor. Hon har stor kunskap både om Inkaindianernas energimedicin men även om människans inre resor både psykologiskt och andligt. Camilla behandlar oss medresenärer/ klienter med stor respekt för varje människas integritet. När det behövs tips eller guidning så ger hon det på ett kärleksfullt och stöttande sätt som har hjälpt mig vidare i processen.. Jag har fullt förtroende för Camilla som mentor. Jag kan varmt rekommendera alla Camillas kurser.

/ Gott nytt år! Kramar Sofia💕💜

Sofia

Tack Camilla för denna kurs och ditt fina mentorskap. Du guidar på ett mycket inkännande och professionellt sätt och jag tror jag talar för oss alla i gruppen när jag säger det är en mycket trygg känsla du förmedlar och som  vi tillsammans skapar.

Vägen kan bli skakig emellanåt, men så mycket värd!

Jag har fått nya insikter, ett ännu större djup och meditationerna är en stark del som ger så mycket och skapar nya insikter och mycket mer.

Du som mentor har en gåva med din personlighet, tydlighet och att du är 100% närvarande när du förmedlar kunskap och tydliggör viktiga livsbitar som var och en av oss behöver få upp till ytan och titta på för att gå vidare som mer hela som människor och förstå vad vi kan göra, först och främst för oss själva för att sedan kunna sprida mer ljus och kärlek runt oss i en ibland kaotisk värld.

Tack Camilla, för att du finns och delar med dig av din visdom, är glad det finns tid kvar innan kursavslut<3

Ingela

Ingela

Camilla som mentor är väldigt närvarande och delar med sig av sin kunskap på ett enkelt och pedagogiskt sätt. Genom kloka, coachande frågor bidrar hon till att jag utvecklas på ett inre personligt plan. Guidade meditationer, webinar, uppgifter som bidrar till reflektioner m.m. Mentorprogrammet innehåller såå mycket värdefull kunskap från grunden, samtidigt som Camilla är tydlig med att alla utgår från sin egen takt och vilja. Camilla skapar en tillitsfull frihetskänsla och vägleder dels utifrån enskilda behov som gruppens. Jag rekommenderar varmt Camilla som mentor och hennes program!!

Catarina Larsson, Utvecklingslyftet

Catarina
Köp Mentorprogram
Delbetala mentorprogrammet under 3 tillfällen

Observera!

Delbetalningen finns som möjlighet för dig som vill dela upp kostnaden för programmet. Du betalar en del direkt när du bokar din plats och därefter betalar du nästa delbetalning en månad efter köp tills alla tre betalningarna är gjorda. Delbetalningen kostar dock lite mer än om du väljer att betala hela summan per omgående.

PS!
Om du deltagit i det mentorprogram, som började 3 sep 2018, erhåller du rabatt på detta program.
Hör av dig så får du veta hur du köper nya programmet till ett rabatterat pris.