Meditationsforum

Välkommen till det meditationsforum som jag guidats att skapa.

Att bli medlem på forumet, där meditationerna finns, innebär att du får tillgång till ett urval av de guidade meditationer jag skapar tillsammans med min andlige guide, Blue Eagle. I dagsläget finns 16 st meditationer tillgängliga. Jag fyller på när jag guidas att göra det.

Som medlem har du tillgång till forumet i 180 dagar. Därefter förnyar du medlemskapet om du önskar det. Upplägget är som en webbkurs där “lektionerna” är guidade meditationer. Du kan välja fritt mellan dem och behöver inte ta dem i någon viss ordning.

Meditationerna är guidade och tar dig med på resor in i andra dimensioner och din kropp. De är skapade för att skänka dig ökad medvetenhet, skifta energi, men också ge möjlighet till djup avslappning och healing.

Du kanske finner din favoritmeditation på forumet som stödjer dig i den process du befinner dig i för stunden.
Att skifta energi berikar långt mer än hjärnan kan förstå.

På forumet finner du meditationer med helande bakgrundsmusik, men också utan musik om det passar dig bättre.
Många meditationer har sitt ursprung i den inkashamanska traditionens energimedicin så därför får du också lära dig att öppna ett heligt utrymme (sacred space) i vilket du kan meditera i lugn och ro. I spacet är du extra omhändertagen på energiplan medan du reser i de guidade meditationerna.

Inloggningsuppgifterna skapar du samband med köp.

Hjärtligt välkommen som medlem.
Hoppas du berikas på alla sätt av att meditera tillsammans med mig.

Vänligen Camilla