Medicinhjulet

en healingresa genom tid och rum

Onlineutbildning i inkashamansk energimedicin

Skifta din historia till berikande visdom

När du inte längre känner dig separerad från dig själv, din inre vägledare, eller livet i allmänhet kan du bejaka den kraft du besitter. Den skänker dig en inre trygghet som inte går att beskriva med ord. Många uttrycker att de upplever att cellminnen väcks och en känsla av att äntligen ha hittat hem infinner sig. De minns plötsligt att de praktiserat denna energimedicin tidigare och hur naturligt det känns även idag.

Det är viktigt att du känner kallet, en längtan efter att vilja skifta saker i ditt liv. Det är nämligen den drivkraften som får dig att våga möta dig själv bortom den du är idag och genomföra önskade förändringar. Står du på tröskeln till det nu?

 

Medicinhjulet erbjuder dig transformation

Det är inte en slump att du hittat till denna sida. Något inom dig kallar dig till ett skifte där du får kunskap om hur du med healingverktyg kan…

 • ta ansvar för ditt eget liv och förändra det som hindrar dig från att må bra
 • sluta fly från dina känslor, lära känna ditt eget mörker och lämna offerrollen bakom dig
 • leva ut ditt sanna jag, uttrycka din sanning och bli mer autentisk
 • släppa prestationskrav, trosuppfattningar, värderingar, mönster och föreställningar som hindrar dig från att leva det liv du drömmer om
 • lära dig att säga ja till dig själv och livet
 • förstå skillnaden mellan att “köpa dig in i andras historier” och finnas där som en medkännande vän istället när någon behöver ditt stöd
 • göra din helande resa för att möta fler aspekter av dig själv, via Soul Retrieval
 • förlåta dem som sårat dig och se livet från ett högre perspektiv
 • bli medveten om din potential genom att lära känna visdomen inom dig
 • äga dina val och därmed kunna bejaka dina drömmar

 

I Medicinhjulet startar du din helande resa i syd

I väderstrecket syd möter du ormens energi, arketypen som hjälper dig att “ömsa ditt skinn”. Du ser över vilka fysiska förändringar som din själ önskar att du gör. Detta öppnar upp dig för djup healing och transformation när du sedan går vidare i hjulet.

I väst möter du den orädde arketypen jaguaren för att möta dina egna sår, rädslor, skuggor och därmed få möjlighet att frigöra den historia som ännu håller sitt grepp om dig. När den djupa healingprocessen är klar för denna gång vandrar du tryggt vidare in i norr.

I norr möter du själens energi via arketypen kolibrin, den visar dig hur du kan börja “dricka av din egen nektar”, lyssna till din inre guide, och stå i din sanning för att integrera själen fullt ut. Du släpper dina roller och ser dina lärare som jämlikar. Du har inte längre något att förklara, eller försvara. Du äger din integritet.

I väderstrecket öst sluts cirkeln och du får möjlighet att träda in i din fulla potential.

Du har lärt känna din kraft så att du kan börja “flyga fritt”. Med andra ord, du äger din kraft och vet när du ska tacka ja, samt nej, till saker. Du köper dig inte längre in i andras historier och gör dem till din. Du skiljer på egots röst och själens guidning. Du lever ditt liv utifrån din egen sanning.

Du har under resans gång lärt dig att vara ödmjuk mot dig själv, se på livet med andra ögon och vara extra lyhörd för vad ditt sanna jag önskar guida inom.

Du får tillgång till medicinhjulet via en månadsprenumeration som du kan avsluta när helst du önskar.

Lär känna ditt sanna autentiska jag, och bli fri i dina uttryck

Shamanen ser på livet via hjärtat och i den här utbildningen tar du del av Queroindianernas energimedicin, utövar ceremonier och bygger ett medicinknyte utifrån deras sätt att skapa en mesa på.

Du väljer naturligtvis själv om du vill skapa en mesa under utbildningen, eller inte. Det är fullt möjligt att gå utbildningen ändå.

Som deltagare tar du del av:

 • Utbildningens fyra delkurser, syd – öst, vilka du får tillgång till redan från start så att du kan studera helt i din egen takt.
 • Shamansk energimedicin och de healingmetoder som inkaindianerna använder sig av i sin healing.
 • Ceremonier för transformation och energiskiften m.m.
 • Healingverktyg för att möta ditt eget mörker, arv och historia.
 • Självkännedom.
 • Hur du skapar ditt eget medicinknyte, en mesa.
 • Helande processer via guidade meditationer.
 • Illumination, grunden för energimedicinens healingmetod
 • Extraktion av energier.
 • Soul retrieval, där du reser för att hämta tillbaka själsbitar (aspekter av dig själv) som gått förlorade i ex trauma eller olyckor m.m.
 • Munay Ki initieringar.
 • M.m.

Månadsprenumeration skapar frihet

Oavsett om du väljer att studera på egen hand eller stiga in i Shamanens Cirkel får du tillgång till utbildningen via en månadsprenumeration, utan bindningstid.

Du väljer själv hur lång tid du önskar tillgång till kursen och den dag du känner dig klar med studierna avslutar du din prenumeration. Det skänker dig frihet att ta eget ansvar för dina studier. 

Välj det studiesätt som passar dig bäst!

Hos CW energimedicin erbjuds du studera Medicinhjulet i grupp med mentorstöd (genom medlemskap i Shamanens Cirkel), eller studera helt på egen hand via självstudier.

Shamanens Cirkel vänder sig enbart till kvinnor för att skapa ett ödmjukt och tryggt space för systraskap under den individuella healingresan du gör genom Medicinhjulet.

I dagläget finns ingen cirkel för män att erbjuda, självstudier däremot är öppen för alla att aktivera.

Shamanens Cirkel

Shamanens Cirkel välkomnar dig KVINNA som vill studera energimedicin i grupp.

Cirkeln har nyintag 1-2 gånger per år och däremellan erbjuds du registrera dig på en väntelista inför nästa intag.

I Cirkeln studeras Medicinhjulet, men du får även ta del av:

 • Dödsriter
 • Mentorstöd
 • Medlemsmöten
 • Triader
 • Privat FB grupp
 • Möjligheten att diplomera dig i shamansk energimedicin

Shamanens Cirkel håller även kurser inom örter, energidesigner och cellminnesmålning.

Självstudier

Du kan välja att studera medicinhjulet via självstudier.

Det innebär att du studerar utan mentorstöd och gör din helande resa helt på egen hand.

Självstudier kan du påbörja redan idag och behöver inte ta hänsyn till intagningen som sker i Shamanens Cirkel.

Aktivera självstudier genom att klicka på knappen här nedan.

Frågor & svar

 

Kan jag påbörja mina studier nu?

Tacksamma medlemmar delar sina erfarenheter

“Camilla du har varit helt fantastisk som mentor. Du har alltid känts tillgänglig med stor visdom och ett kärleksfullt hjärta.
Du har hjälpt mig i en tid då jag behövde dig mest!
Så tacksam 🙏”

Agneta Sundgren

“Mitt mål var att göra någonting nytt bara för mig själv men på köpet fick jag så många verktyg som gör att jag kan hjälpa andra som sitter fast där jag satt fast. 🤗❤️”

Marina Mortensen

“Otroligt bra för att hitta in i dig själv och läkas från insidan! Jag har fått så många verktyg med mig med denna kurs, och när jag är klar med mig själv så kan jag hjälpa mina medmänniskor på ett otroligt starkt plan.”

Inga Slothus Demir

“Att jag hittade till Camillas kurser hade nog en mening, jag kände det som jag hittade hem! 🌱🥰
Jag kan ärligt säga att gå dom är något av det bästa jag gjort i mitt liv, förutom fött mina barn. Camilla är en perfekt lärare och guidar på ett härligt och ärligt vis under många spännande lektioner! Jag har fått möta ”alla mina sidor” och lärt mig jättemycket om mig själv!
Utöver det har jag fått möta inkashamansk energimedicin och healing, och det är en fantastisk värld som öppnat sig!🙏🏻 Rekommenderar av hela mitt hjärta dessa kurser!”

Ann Gryth

“En omvälvande resa som öppnat en ny värld, med en kunnig och känslig mentor som respekterar varje deltagare och följt mig med intresse, kunskap och glädje. TACK! Man kan lugnt säga att denna kurs, och du Camilla, fick mig att stoppa innan jag hamnade helt i väggen💖 Målet var att lära om shamanism, istället fick jag nyckeln till MITT liv. För de yttre omständigheterna är ännu desamma, men jag kan nu hantera dem bättre.”

Helen Yngvesson