MEDICINHJULET
SHAMANENS CIRKEL

Välkommen till Medicinhjulet, en helande resa med stor potential

Det är inte en slump att du hittat hit!
Något inom dig kallar till ett skifte där du med hjälp av energimedicin kan…

 • förändra det som skaver och hindrar dig från att må bra
 • släppa prestationskrav, trosuppfattningar, värderingar, mönster och föreställningar som hindrar dig från att leva det liv du drömmer om
 • sluta fly från dina känslor och istället välja att hitta gåvorna som döljer sig i ditt eget mörker
 • leva ut ditt sanna jag, uttrycka din sanning och bli mer autentisk
 • säga ja till dig själv och livet

Via hjulet guidas du i mötet med arketyiska energier som hjälper dig att förändra det som skaver i livet

 • I syd möter du ormen, arketypen som hjälper dig att se över de fysiska förändrar som du behöver göra för att “ömsa ditt skinn”. Du öppnar upp för djup healing och transformation.
 • I väst möter du jaguaren, den orädde arketypen som vandrar vid din sida när du väljer att möta ditt arv, dina sår, rädslor och skuggor. Du får möjlighet att frigöra dig från den historia som håller sitt grepp om dig.
 • I norr möter du kolibrin, själens energi, som visar dig att ingenting är omöjligt. Du lär dig hur du kan “dricka av din egen nektar”, det vill säga integrera med din själ fullt ut. Du släpper dina roller och ser dina lärare som jämlikar. Du förstår att du inte behöver förklara, eller försvara dina beslut. Du äger din integritet.
 • I öst sluts cirkeln och du får möjlighet att träda in i din fulla potential. Du har lärt känna din kraft så att du kan börja “flyga fritt”. Med andra ord, du äger din kraft. Du skiljer på egots röst och själens guidning. Du lever ditt liv utifrån din egen sanning.Du har under resans gång lärt dig att vara ödmjuk mot dig själv, se på livet med andra ögon och vara extra lyhörd för vad ditt sanna jag önskar guida inom.

Du lär dig bland annat;

 • Inkaindianernas healingmetod illumination med extraktion och Soul retrieval. Du hämtar hem aspekter av dig själv som gått förlorade i ex trauma eller olyckor med mera
 • Ceremonier för att skifta energi och skapa önskad förändring i ditt liv
 • Hur du skapar ditt eget medicinknyte, en mesa.
 • och mycket mera

Studera energimedicin i gemenskap med andra kvinnor

Intag sker några gånger om året

Shamanens Cirkel välkomnar dig, KVINNA, som vill studera energimedicin i grupp. I cirkeln studeras framförallt Medicinhjulet, men du finner även ett flertal bonuskurser inkluderade i ditt medlemskap.

Du får även:

 • Mentorstöd
 • Inbjudan till månadsmöten
 • Delta i en FB grupp för cirkelns medlemmar
 • Möjlighet att diplomera dig i shamansk energimedicin

Jag vill ansöka om en plats i Shamanens Cirkel!

Klicka på knappen nedan och skicka din ansökan via mail. Presentera dig och berätta varför du önskar en plats i cirkeln. När din plats är bekräftad aktiverar du ditt medlemskap genom att betala medlemsavgiften.

Varför studera via medlemskap?

Oavsett om du väljer att studera på egen hand eller stiga in i Shamanens Cirkel får du tillgång till utbildningen via ett medlemskap.

Som månadsmedlem väljer du själv hur lång tid du önskar tillgång till kursen. Den dag du känner dig klar med studierna avslutar du din prenumeration.

Du har ingen bindningstid att förhålla dig till vilket skänker dig frihet att ta eget ansvar för dina studier.

Shamanens Cirkel har intag av nya medlemmar ett par gånger om året. Däremellan finns en väntelista att skriva upp dig på, så kontaktar jag dig när det finns möjlighet att ansöka igen.

 

Årsmedlemskap

Vill du betala för ett helt års medlemskap direkt?
Den möjligheten finns också.

Frågor & svar

 

Hur blir jag medlem i Shamanens Cirkel?

1, Du ansöker om en plats via mail.

2, Tilldelas du en plats får du en länk för betalning och aktiverar därmed ditt medlemskap.

 

Vad säger medlemmar & klienter?

“Camilla du har varit helt fantastisk som mentor. Du har alltid känts tillgänglig med stor visdom och ett kärleksfullt hjärta.
Du har hjälpt mig i en tid då jag behövde dig mest!
Så tacksam 🙏”

Agneta Sundgren

“Mitt mål var att göra någonting nytt bara för mig själv men på köpet fick jag så många verktyg som gör att jag kan hjälpa andra som sitter fast där jag satt fast. 🤗❤️”

Marina Mortensen

Camilla är en otroligt fin mentor, jag är så tacksam att jag såg hennes erbjudande om gratiskurs och hoppade på den. Jag har utvecklats så mycket och lärt känna mig själv under dom här åren. 

Otroligt bra för att hitta in i dig själv och läkas från insidan! Jag har fått så många verktyg med mig med denna kurs, och när jag är klar med mig själv så kan jag hjälpa mina medmänniskor på ett otroligt starkt plan.”

Inga Slothus Demir

“Att jag hittade till Camillas kurser hade nog en mening, jag kände det som jag hittade hem! 🌱🥰
Jag kan ärligt säga att gå dom är något av det bästa jag gjort i mitt liv, förutom fött mina barn. Camilla är en perfekt lärare och guidar på ett härligt och ärligt vis under många spännande lektioner! Jag har fått möta ”alla mina sidor” och lärt mig jättemycket om mig själv!
Utöver det har jag fått möta inkashamansk energimedicin och healing, och det är en fantastisk värld som öppnat sig!🙏🏻 Rekommenderar av hela mitt hjärta dessa kurser!”

Ann Gryth

“En omvälvande resa som öppnat en ny värld, med en kunnig och känslig mentor som respekterar varje deltagare och följt mig med intresse, kunskap och glädje. TACK! Man kan lugnt säga att denna kurs, och du Camilla, fick mig att stoppa innan jag hamnade helt i väggen💖 Målet var att lära om shamanism, istället fick jag nyckeln till MITT liv. För de yttre omständigheterna är ännu desamma, men jag kan nu hantera dem bättre.”

Helen Yngvesson