Onlinekurser i shamansk energimedicin
Lyssnar du på kallet?
Du stannade upp, lystrade till en inre röst som sa, tacka ja!
Du hörde kallet!
Du förvånas kanske av känslan som väcks när du tar del av ditt kall. Något inom dig minns.
Minns liven där energiarbete var lika naturligt som dina andetag och den kärlek du kände till moder jord.
Dina celler minns, allt!
Det spelar ingen roll om det handlar om visdom som berikar, eller händelser du tappar energi av att påminnas om. Dina celler minns.
Allt börjar i cellen, precis allt!
Det ögonblick sädescellen nådde målet, äggcellen, skedde ett skifte, en viktig transformation. Du fick möjlighet till ett liv i fysisk form. Celler började dela sig, hjärtat skapades och därefter allt annat som en dag skulle bli din kropp att vistas i.
Om resan var din att göra föddes du till denna värld. En värld där allt är möjligt, men också en plats där så många illusioner existerar att det är lätt att gå vilse.
Du är inte längre vilsen!
Du har lystrat till din inre vägledare, din själ som numer guidar dina steg vet precis var du är på väg.
Du vägleds till att bli den bästa versionen av dig själv.
Du stannar ibland upp och förvånas över hur livet kan skifta från en dag till en annan.
Du vet, djupt där inne i ditt hjärtas kammare, att du är redo att möta fler aspekter av dig själv nu.
Dina celler stödjer dig i transformationen.
De bjuder in kärleken och ljuset, släpper trauman och sår.
Du blir hel!
När själen kallar dig. Är du då beredd att lämna din historia bakom dig och tillåta dig vägledas från en ny del inom dig?
Det högre jaget vet vad som är sant för dig. Men inom egots domäner existerar illusionen rädsla, vilken kan stoppa dig från att stiga in i det nya sättet att leva.
Du tvekar, komma med ursäkter och finner strategier för att slippa vandra din sanna väg.
Känns det igen?
När ursäkt efter ursäkt presenteras vet du egentligen, från ett högre perspektiv, att det inte är sant det du säger, du talar helt enkelt utifrån den plats där dina blockeringar befinner sig.
Då ser du inte klart, blir arg på dem som ser utifrån ett annat perspektiv.
Då stiger du med ens in i offerrollen och antingen viker du även av från personerna som blivit för “obekväma”, eller låter dem minsann veta hur fel de har.
Det är så det är i egots domän. Tänk istället “oj, nu blir jag utmanad att stiga utanför min trygga zon”. Intressant, eller hur! För vem blir du då?
När steg du utanför din trygga zon sist?
Var det så otäck som du hört egot varna dig för?
Eller expanderade du och kände hur du tagit ett mycket viktig steg in i en ny livskarta, där nya referenser existerar och själens röst blivit tydligare?
När du börjar lyssna till kallet och följa din själs röst kommer du per automatik att bli obekväm för många runt omkring dig. Kanske till och med för dig själv tills du kommit över dömande, och allt annat som de inre “delpersonligheterna” kan hitta på för att stoppa dig.
Med andra ord är det egot som lägger sig i denna frigörelse. Ett starkt ego kan vara en svår utmaning, men håll ut! Det blir bättre med tiden.
Det är naturligt att skifta “vänner” när du börjar bejaka den du i sanningen är.
Våga trots detta att följa din egen inre vägledare. Det är endast den som vet vad du behöver, och hur du kan nå den högsta potentialen i detta liv.
Du har en inneboende längtan efter att bli den bästa versionen av dig själv, medan du fortfarande befinner dig i fysisk form. Eller har du glömt bort det?
Att vandra en paqos/shamans väg, och följa traditionen, är en väg att ta. Den vägen tas bara av dem som det är sant för att göra det. Andra finner vägar som passar dem bättre.
Inget är rätt eller fel, det är bara olika sätt att möta sig själv på.
Det kan bli starka upplevelser att säga ja till ditt sanna jag, men inget du kommer att ångra.
Minns att du aldrig kan förlora något som är sant för dig att ha.
Vänligen Camilla