Shamansk energimedicin – healing

Shamansk healingmetod med ursprung från Peru

Sessionen baseras på det energiarbete som Shamanerna/Paqos/Medicinmän/Medicinkvinnor inom den shamanska traditionen använder sig av vid helande.

Vid ett trauma kan vi förlora kontakten med olika aspekter av oss själva, vilket kan upplevs olika från person till person. Det är inte ovanligt att känslor som förvirring, depression, ledsamhet och apati blir en del av vardagen. Brist på självförtroende är också mycket vanligt, likaså en känsla av tomhet. Det kan uppfattas att en del av identiteten inte längre lever inom dig. När du återförenas med den saknande aspekten får du lättare kontakt med din själs vitalitet och ljus. Du upplever dig mer hel och tillfreds i livet.

Är sessionen något för dig?

Är du redo att släppa taget om den “gamla versionen” av dig själv och bjuda in en ny version, där ditt sanna jag träder fram mer och mer kan energimedicinen stödja dig i den processen?

Efter en session kan du uppleva dig fysiskt och mentalt trött, lite förvirrad och “nyvaken” i din energi. Det beror på att det skett ett större energiskifte som ska få lite tid på sig att integreras till fullo. En del av din energi har lämnat till förmån för en ny och balanserad energi. Ditt system, kropp behöver ca 28 dagar på sig att smälta samman med det nya. Under den tiden är det superviktigt att du ser framåt och ser det nya som något vackert du valt att möta. Börja inte dra upp din gamla historia igen genom att berätta om den för andra, eller älta den i ditt sinne. Den tillhör historien och är något du kan bära med dig som en visdom längre fram, inte ett aktivt sår som du gjort fram till skiftet skedde.

Om du haft en vinst i att vara “sjuk/obalanserad” kan du lockas att vilja ta tillbaka det gamla igen, trots att du inte mår bra av att befinna dig i den situationen. Om vinsten är tillräckligt lockande, och viljan är stark nog, att återgå till det gamla jaget igen kommer universum att svara an på din önskan och ge dig det du vill.

Så om du bokar in en session med mig så bör du ha bestämt dig för att du ska bjuda in det nya, utan undantag.

Energimedicin går på djupet för att återskapa balans i din energikropp, vilket i sin tur påverkar känslokroppen och ibland även den fysiska kroppen. Därför kan obalanser, såsom känslor och smärta blossa upp och skapa en så kallad ”förstförsämring” innan energin har balanserat systemet. Du bör vara beredd på detta, speciellt om din kropp haft stora obalanser under lång tid. Det är som sagt fullt naturligt när kroppen börjar ställa om sig och lämna historien bakom sig.

Kurs
Vill du få mer insikt i denna energimedicin, erhålla helande verktyg, bygga egen mesa, lära dig ge healing mm rekommenderar jag min kurs i energimedicin.

I kursen varvas den inkashamanska traditionens medicin med guidade meditationer, lektioner i healing, men framförallt är målet att du ska få möjlighet att lära känna ditt sanna jag sedan du lämnat olika föreställningar, trosuppfattningar och värderingar som idag håller dig kvar i ditt förflutna.

Njut dagen!
Camilla

Boka tid