Fullmånen guidar till känslomässiga sår

Hej, vackra själ!

Nu har den varit i farten igen, månen som guidar mig till de känslomässiga sår som jag ännu bär inom mig. I natt drömde jag om en tidigare relation som slutade med ett mordförsök.

I drömmen upplevde jag hur hela mitt väsen värjde sig när dessa minnen steg upp till ytan. Samtidigt befann jag mig i en hage där jag med ens insåg att intill mig fanns en björn som jag började fly från. Jag smög först för att sedan springa för livet. Jag lyckades med en hårsmån att ta mig ut ur inhägnaden utan att bli fångad av björnen, som var mig hack i häl.

När jag stängde trädörren bakom mig och la dit en hasp för att låsa mötte jag björnens blick, en sorgsen sådan med ett budskap om att den endast önskat få nå fram till mig, inte skrämma bort mig.

När jag vakande till började jag plötsligt fundera på när mannen jag var i relation med var född. Varför? Ingen aning.
Jag kom fram till att jag mindes årtalet men sedan tog det stopp. Efter en stunds resande mellan denna värld och drömvärlden kom information om att han är född i jungfruns tecken, och strax därefter såg jag även ett datum komma till mig. Jag kollade upp det och det stämde. Minnet var tillbaka, liksom andra minnen rörande denna destruktiva relation. Jag är äntligen redo att möta såren nu.

När jag steg upp påmindes jag även om att björnen är en av mina kraftdjur, och när ett kraftdjur jagar, skrämmer eller biter oss står vi inför viktiga skiften. Jag gick upp till mitt arbetsrum och kollade budskapet björnen kommer med. Det handlar om självkärlek, ett mycket viktigt ämne för oss alla att reflektera över. Älskar vi oss själva tillräckligt mycket för att inte fara illa, vara i destruktiva relationer, acceptera våld, lögner eller otrohet? Jag gjorde inte det!

Det är även viktigt att vi funderar på hur vi lever vårt liv, som autentiska och sanna individer? Eller lever vi någon annans dröm?

 

Inom shamansk energimedicin praktiserar vi olika healingverktyg för att skifta energi, genomgå transformationer och möta vårt autentiska jag bortom alla ärvda föreställningar, mönster och uppfattningar om hur livet ska levas. Vi börjar därmed att drömma fram vår egen värld, vilket är en mycket kraftfull healing som hjälper oss att sluta fly från vårt eget mörker. Vi väljer istället att möta det och berikas med budskap detta ger oss, som i min dröm när jag återigen mötte mannen som utfört mordförsöket på mig. För mig är det ett trauma som hjärnan, där och då, valde att släcka ner det mesta av minnet från. Stora delar är utraderade, väl omhändertagna av mitt under medvetna.

När månen och kraftdjuren får lov att guida oss förstärks denna healing och tar oss till allt djupare nivåer av spacet där känslomässiga sår kärleksfullt hålls av moder jord tills vi är redo att frigöra dem.

Jag är van att guidas, och lyssna till de burskap jag får, så jag förstår att det skedde ett viktigt skifte i natt. Jag är redo att möta fler minnen från en relation som slutade med ett uppvaknande bortom ord. Du kan läsa mer om detta i livet initierar på min hemsida.

Njut livets möjligheter till känslomässig healing.
Lev livet medan det pågår.

Kram Camilla