Coachning

Coachning2019-01-19T15:53:50+00:00

Hälsocoachning med E-hälsa

En session för dig som önskar coachning i en livsprocess där du upplever att du kört fast, har svårt att förstå hur du ska komma vidare, eller skifta energi för att uppleva flöde igen.

Vi för en dialog där du berättar om din situation och vad du önskar nå för mål med coachningen.
Men stöd av livserfarenhet och öppna frågor som du reflekterar över ser vi över möjligheterna du har att förändra din situation och nå dina mål. Ev. får du hemuppgifter för vidare uppföljning. Du binder dig inte att boka in flera sessioner, men önskar du stöd i en process över tid kan det vara en stor fördel att ha återkommande tider för sessioner för att möjliggöra uppföljning mellan samtalen, om du känner att det skulle passa dig.

Medial vägledning – coachning

En session för dig som önskar coachning/vägledning i en livsprocess där du upplever att du kört fast, eller har svårt att förstå det som sker.

Vi för en dialog om din situation för att aktivera de energier som behöver transformeras. Under sessionen använder jag mig bland annat av mina erfarenheter, kunskaper, och mediala förmågor för att stödja de skiften du kan göra för att frigöra energi och se på din situation från ett högre perspektiv.

Det är viktigt att du är öppen i sinnet och beredd på att ta ansvar för den situation du befinner dig i. Då har du också möjlighet att göra den handling som behövs för att en transformation ska vara möjlig. När du kan se på situationen från ett annat perspektiv är det lättare att skapa en bestående förändring och inte falla tillbaka i gamla mönster.

Bokningsdetaljer

Investering

30 min 500 kr

60 min 800 kr

Sessionerna utförs på distans. Om du vill att de sker via Skype, så lägg gärna till mig som kontakt i god tid innan så att jag vet vem i kontaktlistan jag ska kontakta när tiden är inne. Om du inte vill använda Skype går det bra med telefonen. Boka via kontaktformuläret som du finner i menyn.

Oavsett vad du väljer så ringer jag upp dig. Viktigt att du lämnar rätt telefonnummer om det är telefonen som gäller.