Högkänslig, empatisk & introvert

Som barn kan det vara oerhört utmanande att våga vara sann och stå upp för sig själv.

Lever vi livet utifrån hur andra önskar att vi lever det finns helt enkelt inte utrymme nog att vara sann och unik som individ. Vi stryper vår livsenergi, blir sjuka och utmattade.

Jag talar av egen erfarenhet!

 

Mitt eget liv blev min största läromästare

Livet pågick för fullt när jag en morgon i början av 2004 plötsligt inte kunde stiga ur sängen. Jag kände mig förlamad från huvudet och nedåt, en mycket chockartad känsla. Jag hade nått gränsen.

En svår utmattning, hjärntrötthet och posttraumatisk stress, som med tiden kom att utveckla kraftiga panikattacker fick mig att tappa greppet fullständigt, allt blev en kamp. Jag hittade inte längre någon ork att leva och började längta efter slutet, att få lugn och ro.

År av obefintlig omsorg om mig själv hade drivit mig över kanten. All min energi hade gått till att få andra att må bra medan mina egna behov helt satts åt sidan. Det var dags att stanna upp och lyssna in vad jag innerst inne önskade göra med mitt liv.

Dagen när jag guidades till den shamanska energimedicinen var jag redo att börja min helande själsresa. Så med stöd av energimedicinen genomgick jag en så kallad “dark side of the soul resa”, vilket är en mycket djupgående healing som transformerar svåra känslomässiga smärtor till berikande visdom.

Det krävdes stort mod att möta de minnen jag bar på, men samtidigt så nödvändigt för att kunna läka mina trauman.

Först när jag stannade upp och accepterade min historia såg jag mitt sanna autentiska jag träda fram i ljuset. Jag lyssnade på själen och fann min egen medicin.

Jag digitaliserade min verksamhet 2018 för att ut till fler med min visdom. Jag erbjuder onlineutbildning och mentorcoachning inom energimedicin för dig som vill göra skiften i ditt liv.

Väl mött!
Camilla
Qomer q’enti – inkashamanskt namn, vilket betyder Kolibri