Mitt eget liv är min största läromästare

Lever vi livet utifrån hur andra önskar att vi lever det finns helt enkelt inte utrymme nog att vara sann och unik som individ.

Vi förbiser vårt själssyfte och den medfödda inre auktoritet vi bör följa genom livet. Därmed stryper vi också tillgången till vår naturliga livsenergi, vilket påverkar kroppens organ negativt och kan leda till sjukdom och utmattning.

Livet pågick för fullt när jag en morgon i början av 2004 inte kunde stiga ur sängen. En förlamande känsla spred sig från huvudet och nedåt. Chockad och livrädd låg jag i sängen och grät floder. Jag hade passerat gränsen för vad jag kunde prestera, kroppen orkade inte mer.

En svår utmattning, hjärntrötthet och posttraumatisk stress, som med tiden kom att utveckla kraftiga panikattacker fick mig att tappa greppet fullständigt, allt blev en kamp. Jag hittade inte längre någon ork att leva och började längta efter slutet, att få lugn och ro.

År av obefintlig omsorg om mig själv hade drivit mig över kanten. All min energi hade gått till att få andra att må bra medan mina egna behov helt satts åt sidan. Det var hög tid att stanna upp och lyssna in vad jag innerst inne önskade göra med mitt liv och hur jag kunde bli mer lyhörd för var min inre kompass önskade ta mig. Den djupa kris jag befann mig i blev början på min helande resa.

 

 

När jag började medicinhjulet påbörjade jag en mycket djupgående healing, där jag jobbade med mitt mörker och de trauman som höll sitt grepp om mig.

Jag frigjorde och transformerade det som behövde skifta inom mig för att göra det möjligt att följa mitt själssyfte.

 

Studier för ökad visdom

Jag älskar visdom och i slutet av 2014 kom jag i kontakt med Human Design och beslutade mig för att utbilda mig i ämnet under 2015. Det var magiskt att lära känna min inre auktoritet och den strategi jag tilldelats i detta liv.

I sep 2021 påbörjade jag en utbildning inom Human Design med fokus på att fördjupa min kunskap ytterligare, och lära mig att älska och leva min unika design, något som är både helt underbart och utmanande på samma gång.

Att studera hur kroppen reagerar och kommunicerar i olika situationer har också varit en viktig visdom längs vägen. Det har gett mig ökad förståelse för hur trauman ”sätter sig i systemet” och leder till olika kroppsliga symtom. 

Väl mött!
Camilla
Qomer q’enti – inkashamanskt namn, vilket betyder Kolibri