UTBILDNING

kunskap förgyller livet

Camillas utbildningar

Den senaste certifieringen jag guidades till att ta är Emotion Code Practitioner.
Emotion Code är en terapiform som jag själv fått otroligt stor hjälp av.
Emotion Code sessioner ger mig möjlighet att erbjuda mina klienter samma chans till helande som jag själv upplever när fastlåsta emotioner lokaliseras och frigörs. Dessa känslor stoppar energiflödet och därmed är det viktigt att de avlägsnas. Jag är så tacksam att jag gav mig ut på den här resan.

Aromaterapiutbildning, 2002

Att studera aromaterapi gav mig möjlighet att väcka upp medicinkvinnan inom mig.

2002 började jag tillverka hudvård av naturliga råvaror, vilket blev en underbar resa in i örternas helande värld.  Jag bär med mig fantastiska minnen från den här tiden, och även om jag upphört med professionell tillverkning brinner jag fortfarande för det naturliga valet när det kommer till hudvård.

Mediumutbildning, 2008-2010

Under 18 månader utbildade jag mig hos Terry Evans.

Utbildningen i mentalt mediumskap, intuition och andlig healing gav mig en trygg grund att stå på när det kommer till mina mediala förmågor. Han såg mitt autentiska jag, vilket jag är oerhört tacksam för.

Human Design

Mitt intresse för energier och hur vi människor processar dem ledde mig in på utbildningar inom exempelvis Human Design. Där jag efter grundutbildningen valde att vidareutbilda mig inom ”Ditt unika jag i relationer”, ”Ditt unika sexuella uttryck” samt ”Pentadesign” gruppläsning för att se vilka energier som närvarar, eller saknas, i olika relationer eller gruppsammansättningar.

Meta Medicin

Mitt intresse för energier och hur vi människor processar dem ledde mig in på utbildningar inom exempelvis Meta Medicin. Där jag efter grundutbildningen valde att vidareutbilda mig.

Stora Medicinhjulet, 2016-2017

Inkashamansk Energimedicin, och dess verktyg.

Inka Shamansk Energimedicin, 2017

 • Munay Ki Karpay
 • Bergen
 • Lagren
 • Serenamesa
 • Nusta Karpay
 • Samt fler fördjupningskurser inom traditionen

Become your own mystic healer and shaman, 2018

Utbildning inom den shamanska energimedicinen.

Certifierad hälsocoach med E-hälsa

Jag är försäkrad som certifierad terapeut via Komplementärmedicinska riksförbundet. De har tittat på mina utbildningar och godkänt mig via den kunskap jag besitter som terapeut. Besök deras sida här för vidare information.

Cellminnesmålning

Jag utbildade mig till handledare inom cellminnesmålning efter att ha gått genom den helande process som den metoden erbjuder.

I dagsläget erbjuder jag onlineutbildning i cellminnesmålning och har efter guidning också utvecklat metoden ytterligare med stöd av den inkashamanska energimedicinen.

Komplementärmedicinska riksförbundet

Jag har valt att försäkra mig som certifierad terapeut via Komplementärmedicinska riksförbundet. De har tittat på mina utbildningar, sett över min kunskapsnivå och därefter godkänt mig som terapeut.

Besök deras hemsida här för vidare information om hur denna certifiering går till.

Övriga utbildningar:

 • Holistisk ansiktsbehandling.
 • Bio-Linquistic Kinesiology.
 • Kinesiologi.
 • Koppningsmassage.
 • Intuitiv helkroppsmassage.
 • Svenska blomessenser ”De 26 Ljusessenserna”.
 • Regndroppsteknik.
 • Access Bars.
 • Örtterapi.
 • 14 veckor distansutbildning i Läkeväxter.
 • HRV via Heartmath.
 • Mentorutbildning ”Foundation” via Universal Heart.
 • DR Bach Blomsteressenser.
 • Utbildningar inom alternativ medicin/örtterapi, allergi och överkänslighet, aminosyror, depression, psykofarmaka, B-vitaminer, m.m. via Egenvårdspoolen.

Förutom alla kurser och utbildningar inom hälsa så har jag en del datautbildningar inom programmering, webbdesign mm. Dessa erfarenheter är bra att ha i bagaget när hemsidor och annan design av olika slags ska ordnas inom företaget.

Livserfarenhet

Genom åren har jag samlat på mig många livserfarenheter som gett ovärderliga insikter om hur det är att befinna sig i en kropp vars språk vi behöver lära oss att tyda.  Naturligtvis har jag attraherats av att gå olika utbildningar också som bidragit till ytterligare kunskaper inom mina intresseområden. Några av dem investerade jag extra energi i och diplomerade mig, medan andra lades till som grädde på moset.


Naturlig hudvård, produktutveckling och nödvändigt skifte

Efter en utbildning till Diplomerad Aromaterapeut 2002 började jag med produktutveckling, tillverkning och försäljning av naturlig hudvård. De egentillverkade produkterna såldes i min butik/mottagning samt hos återförsäljare.


Stort skifte

När jag stod inför en svår hälsoutmaning 2012 tog jag beslutet att upphöra med tillverkningen och den terapeutverksamhet som fyllt mina dagar.

För att hela min kropp behövde ett skifte ske. Jag utbildade mig på skrivarlinjen under två år, vilket gav mig det andrum jag så väl behövde efter år av prestation och hårt arbete. Äntligen fick jag tid att vända mig inåt och samtidigt ha en ventil där jag kunde uttrycka all den känslomässiga smärta jag flytt ifrån sedan lång tid tillbaka.