Själsliga upplevelser

Min tillvaro har inneburit en hel del känslomässiga erfarenheter längs vägen. Dessa upplevelser har format mig till den jag är idag och det har verkligen inte varit lätt att dela dem med gemene man. Det existerar oerhört mycket dömande i den här världen, något jag varken vill möta eller bidra till.

Vi med starkt utvecklad känslighet och ständig närvaro av både intuition, medialitet och andevärld har ofta fått erfara hur det känns att vara annorlunda. Samhället, skolan och livssituationer kan vara oerhört utmanande när det ställs krav på att vi ska leva och arbeta efter de normer som skapats. Vi högkänsliga (HSP) mår inte bra av att försöka förändra dem vi i sanningen är. Vi behöver få stå i vår fulla kraft och använda oss av våra gåvor annars blir dem en utmaning.

Jag försökte leva ett "Svenssonliv" - Men det gick inte!

 

När livet initierar

Val som resulterar i stora skiften kan kännas mycket utmanande, rentav skrämmande. Minns då att du aldrig kan förlora något som är sant för dig att ha.

Att bejaka kallet får min själ att jubla och hjärtat att dansa av glädje. Vägen dit var mycket tuff, men också djupt helande.

Under många år förbisåg jag själens önskningar. Trots tidig kontakt med mina andliga guider vågade jag inte berätta om dem för andra. Jag dolde dessa upplevelser efter bästa förmåga för att inte riskera att hamna utanför och ses som udda.

Ofta under min uppväxt kände jag mig dock annorlunda, något jag i efterhand förstått berodde på den superkänslighet jag berikats med. Ett tillstånd som gjorde det svårt för mig att anpassa mig till att leva det liv andra förväntade sig att jag skulle leva. Jag gjorde verkligen mitt bästa för att passa in men blev istället en sökare som ifrågasatte både livet och dess mening.


Att inte stå upp för mig själv skulle visa sig vara ett ödesdigert val.

Så kom dagen när jag insåg att jag blivit allvarligt sjuk. En svår utmattning, hjärntrötthet, posttraumatisk stress med kraftiga panikattacker hade fått mig att tappa greppet fullständigt. Allt blev en kamp, hittade inte längre någon ork att leva, reserven sinade och jag började längta efter slutet, att få komma hem. Det känslomässiga kaos jag befann mig i hade tagit all min kraft under så många år. Jag visste inte längre vem jag var.

Jag hade två val - Ge upp fullständigt eller göra ett stort skifte.

 

  • Vad behövde jag för att vända den nedåtgående spiralen?
  • Hur kunde jag börja leva min sanning?
  • Vad behövde jag för att återfå livsglädjen?

I samband med beslutet att förändra mitt liv och börja lära känna mig själv på djupet började en livsnödvändig healingresa. Den tog mig tillbaka till alla de smärtsamma erfarenheter jag hittills fått uppleva, dem jag tidigare valt att fly ifrån. 

Att lämna rollen som offer för att djupdyka in i de känslomässiga sår jag bar på gav mig mitt liv tillbaka. Där fann jag svar på varför traumatiska händelser skett och insåg hur berikad jag blivit av alla dessa livserfarenheter.


Livet hade initierat mig!

Min historia blev synlig och accepterad av mig själv. Därmed kunde jag transformera svåra känslomässiga upplevelser till viktiga insikter och visdom. Tiden var kommen när jag skulle träda fram med den medvetenhet jag i själen är och därmed också bejaka mitt kall.

Idag förgylls dagarna av många fina ögonblick, bland annat i mitt energiarbete där jag med stor ödmjukhet guidar, helar och hjälper medvandrare att finna sin själs kall. Att vara lyhörd för själens guidning är den största gåvan i livet. Min känslighet är mitt verktyg i mötet med andra människor.

Tack för att jag fick vara hållen under skuggarbetet, min viktigaste resa någonsin.

Känner du dig berörd och vill att jag tar dig med på en inre resa?
Tveka då inte att mötas i en session/konsultation eller på en kurs.

Här nedan finner du en del av mina själsliga möten.

Stor kram
Camilla

 


 
 

En del av min historia kan du läsa om här

Änglar finns

Olyckan

Från en värld till en annan