Mitt liv som stark/skör

Min tillvaro har inneburit en hel del känslomässiga erfarenheter längs vägen. Dessa upplevelser har format mig till den jag är idag. 

Med stark utvecklad känslighet och ständig närvaro av intuition, medialitet och andevärld har jag ofta fått erfara hur det känns att vara annorlunda. Samhället, skolan och livssituationer kan vara oerhört utmanande när det ställs krav på att vi ska leva och arbeta efter de normer som skapats av samhället överlag.


Jag försökte leva ett "Svenssonliv" - Men blev allvarligt sjuk!

Att försöka smälta in och leva ett liv som för mig är långt ifrån den jag i sanningen är gjorde att jag blev allvarligt sjuk. En dag vägrade helt enkelt kroppen att lyda hjärnan. En svår utmattning blev en erfarenhet som jag idag kan se tillbaka på med stor insikt. Jag levde ett liv som inte var anpassat efter mina behov.

Som högkänslig (HSP) mår jag inte bra av att försöka förändra den jag i sanningen är. Jag behöver få stå i min kraft, använda mig av mina gåvor och potential i livets alla skeenden annars blir livet mer eller mindre en utmaning, ibland för stor. När det sker behövs det en tids återhämtning för att vara på banan igen. Med andra ord är livet som en berg-, och dalbana emellanåt. Något som för mig är viktigt att lära mig att hantera.

Min livsväg har ofta inneburit möten bortom ord. Dem som berört mig extra mycket har jag valt att dela med dig.
I mitt hjärta håller jag rätten att vara unik och sann därför guidar jag gärna dig som önskar hitta ditt sanna uttryck och leva ut din potential.

Väl mött!
Camilla
Qomer q'enti - Inka Shamanskt namn, vilket betyder Kolibri