Varmt välkommen!

I menyn ovan ser du de olika behandlingar och tjänster som erbjuds, men läs gärna informationen här nedan också för att få kännedom om önskemål som finns i samband med tidsbokning.


Boka Direkt

Behandlingarna bokas online via Boka direkt. På den sidan får du all information du behöver om respektive tjänst, pris samt de bokningsregler som är kopplad till bokningen. 

Du besöker min personliga sida på boka direkt och väljer den tjänst som passar just dig. När den är funnen klickar du i min kalender för att välja en passande tid att boka. Alla lediga tider presenteras i kalendern. Om du mot förmådan inte finner en passande tid vänligen kontakta mig så kan jag öppna en specialtid för dig om möjlighet till det finns.

 

 

 

Bokningsbekräftelse

När du bokat en tid kommer du att erhålla en bokningsbekräftelse per omgående med e-post och ett sms.
Om den bekräftelsen uteblir är det viktigt att du kollar att du angett rätt uppgifter när du regestrerade din bokning.
Du kommer även att erhålla en påminnelse när det närmar sig tiden för din session.


Sen avbokning, och uteblivet besök debiteras

Om du måste avboka din tid är det viktigt att det sker inom den tidsram som beskrivs i bokningsreglerna. Detta är för att din tid ska bli bokningsbar för andra klienter. Om du ej kommer på avtalad tid, eller inte har avbokat i tid debiteras du full betalning mot faktura.


Viktigt vid allergi eller rörelsehinder!

Vi lever med två underbara katter som rör sig fritt i huset.
Mottagingen ligger en trappa upp i ett hus som inte är handikappanpassat.


Sjukskriven/sjukbidrag/sjukpension

Du som är sjukskriven, lever på sjukbidrag eller har sjukpension erbjuds 20% rabatt på ordinarie pris när du bokar en behandling/session.

För att ta del av rabatten skriver du ut en anamnes, fyller i den och tar med dig uppgifterna till ditt avtalade besök.
Men stöd av informationen i anamnesen kan vi tillsammans lägga upp en behandlingsplan, om så önskas, och du får då möjlighet att komma på fler sessioner/behandlingar till reducerat pris. Länk till Anamnes finner du här


Vänligen Camilla

 

 

Klicka här för att komma till Boka Direkt.