Hudvårdsprodukter framställda av naturliga,  biologiska råvaror

Scandinavian Herbs har funnits på marknaden ca 16 år med sina egenvårdande friskvårdsprodukter, helt fria från parabener och andra konstgjorda ämnen. 
Alla krämer och oljor är 100% naturliga. Dofterna i produkterna kommer från örter och eteriska oljor. De konserveras naturligt med glykos, mjölkenzymer, E-vitamin och citronsyra (från citroner). 

Produkterna tillverkas i Sverige. Örterna från Island är av hög kvalitet och handplockas i orörda naturområden långt ifrån föroreningar och mänsklig påverkan. Produkterna är huvudsakligen baserade på dessa isländska örter men det förekommer även örter från annat geografiskt håll. Den naturliga råvaran är noggrant utvald och hanteras med största ödmjukhet för att säkerställa god kvalitet.

Vill du använda dig utav 100% naturliga produkter? 
Då rekommenderar jag dig att lära känna produktserien Scandinavian Herbs!
Se gärna efter i produktsortimentet vad som lockar dig att utforska närmre.
Företaget har en nöjd kund garanti.


 

Önskar du göra ett större inköp av Scandinavian Herbs produkter (minimum 800 kr) så rekommenderar jag dig att kontakta mig så hanteras din order manuallt då du erhåller en rabatt på 20% på ordinarie produktpris.

Vänligen Camilla
Fristående återförsäljare

 

Produktsortiment

Nedan ser du det sortiment som Scandinavian Herbs erbjuder.

 

Ansiktsvård

Hand & Fotvård

Kroppsvård

Special

Teamarbete - ett alternativt sätt att försörja sig på

Upplever du att produkterna berör dig på djupet tveka inte att höra av dig om du vill att jag hjälper dig att starta upp din egen försäljning. Att jobba i team är framtidens sätt att frigöra tid och samtidigt skapa alternativa inkomstmöjligheter. Låter det lockande att arbeta med förebyggande hälsa har jag fler erbjudanden också. Hör av dig så berättar jag gärna mer.

Vänligen Camilla